Hakkımızda

Resim

Since 1968.

 

TEAM-WORK makes the DREAM-WORK.

Work with the KINGLIFT team that cares about your dreams!

A People - First Company, KINGLIFT...

We are Elevator People.  Moving People & Business.

 

 

5 YIL GARANTİ


+10 YIL YEDEK PARÇA GARANTİSİ

Kurucumuz, Rahmetli Babamız, Sn. FATİH ÖZALPAŞAN tarafından, Şahıs Firması olarak Faaliyete başladığımız 1968 yılından bugüne kadar, Elektrikli ve Hidrolik İnsan asansörleri, yük asansörleri, hasta asansörleri, servis asansörleri ve araç asansörleri ile panoramik asansörlerin projelendirilmesi ve montajını yapan firmamız, müşteri memnuniyetini esas alarak müşterilerine kaliteli malzemelerle, kullanım amacına uygun ekonomik ve güvenli asansör hizmetlerini ve satış sonrası motorize ekiplerle teknik servis hizmetini vermektedir.


Şirketimiz 1968 yılından beri Türkiye’de çok sayıda Asansör montajı gerçekleştirmiş olup, bugüne kadar can güvenliğinizi ve kalitemizi sarsacak bir olayla karşılaşmamıştır. Şirketimiz, Kurumsallaşmaya önem verdiği ve Aile Şirketi olduğu için, 2018 yılından itibaren, KINGLIFT ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak yoluna devam etmektedir. Şirketimiz, ISO 9001:2000 belgesini alarak kalite yönetim sistemine geçiş yapmıştır. Ayrıca Şirketimiz belgelerine bir yenisini daha ekleyerek Avrupa standartlarındaki CE ( Modül B ve E ) belgesini alarak hizmetini Avrupa standartlarına çıkarmıştır. KINGLIFT Asansör, kurulduğu günden itibaren kaliteyi, güveni, müşteri memnuniyetini ilke edinerek kalıcı bir firma olmayı başarmıştır.

KINGLIFT - Elevator & Escalator Company

Kinglift olarak amacımız, müşteri gereksinimlerini iyi belirleyerek, doğru ve kaliteli asansörleri ekonomik olarak imal ve tesis etmektir.

Kinglift, bu vizyonu zaman içerisinde teknolojiyi takip ederek dünyayı izleyerek, bütün asansör piyasasına taşımıştır. Bizim için asansör tesis işi; müşteri ihtiyaçlarının belirlenmesi ve trafik hesaplarının yapılmasından başlar. Projelendirme - imalat - satın alma - ithalat - mimari yansımalar - montaj ve işletmeye alma ile devam eder. Son aşama arıza/bakım hizmetlerinden oluşan, satış sonrası hizmetlerdir.

Kinglift 50 kg. kapasiteli Monşarj / Servis asansörlerinden 10 Tonluk ağır hizmet asansörlerine; 4 kişilik orta yükseklikteki asansörlerden, 20 kişi : 2.5 m/sn'lik şahıs asansörlerine kadar geniş bir ürün gamına sahiptir.

Asansörler, binaların mekanik bir elemanı olmak yanında, dekorasyonu tamamlayan, misafirleri ilk karşılayan öğeleridir. 

Kaliteli malzeme, kaliteli işçilik yanında, bina/ev dekorasyonlarını tamamlayan özel kapı ve kabin imalatları kaplamaları Kinglift'in üzerinde titizlikle durduğu ve hizmet verdiği bir konudur. 

'Ürünler' sayfasında ürün çeşitlerimizi görebilirsiniz.

5 YIL GARANTİ
+10 YIL YEDEK PARÇA GARANTİSİ

 

 

KINGLIFT ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.,

TASİAD (TÜM ASANSÖR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ) Üyesidir

https://www.tasiad.org.tr 

KINGLIFT Asansör Genel Müdürü, Cem ÖZALPAŞAN.

1968 yılın'dan beri, KINGLIFT ASANSÖR olarak, tüm Türkiye'de hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

KINGLIFT, bünyesinde 1 Makine Mühendisi, 1 Mekatronik Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 1 Elektrik-Elektronik Mühendisi tasarımlarını ve üretimini gerçekleştirmekte olup, Ofis çalışanları, Servis elemanları ve Montaj elemanları ile müşterilerine kesintisiz hizmet vermektedir.

Çalışmalarında kaliteyi sürekli iyileştirmeyi ve başarılarını sürekli kılmayı hedefleyen şirketimiz, kurumsal yapısı içinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi’ni uygulamaktadır.

Sektördeki engin tecrübemizden hareket ederek insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, yapı sektöründe çığır açan projelerimizle sizlere daha ferah ortamlar hazırlıyoruz.

Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz işimizi, insanımıza modern yaşam biçimleri, şehrimize ve ülkemize de model yaşam alanları sunmanın çabası içinde yürütüyoruz.


KINGLIFT ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

CEM ÖZALPAŞAN
Genel Müdür



17/05/2018

 

KINGLIFT ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.,

TASİAD (TÜM ASANSÖR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ) Üyesidir.

                         https://www.tasiad.org.tr